کیک پزی

تزیین کیک با ژله تزریقی

تزیین کیک با ژله تزریقی کاری بسیار هوشمندانه و جالب است.

کار با ژله ها بسیار ساده تر از کار با خامه است و نیاز به مهارت خاصی ندارد!

میخواهید این کار جالب را امتحان کنید؟ پس این آموزش را دنبال کنید.


قبل از هر کار باید ظرفی پیدا کنید که هم اندازه کیک شما باشد و نچسب باشد تا برای ژله هم به کار بیاید.

کیک را در ظرف مورد نظر درست میکنیم و از ظرف خارج کرده و کنار میگذاریم.

حالا ژله تزریقی را در ظرف درست کنید. برای آموزش این ژله میتوانید به آموزشهای دیگر ما مراجعه کنید.

ضخامت ژله نباید بیش از ۵ سانت  باشد وگرنه طعم ژله به کیک غلبه پیدا میکند.

بعد از اینکه ژله کمی بست باید کیک را که از قبل درست کرده اید و هنوز کامل سرد نشده روی ژله قرار دهید.

در پایان دو بسته دیگر ژله آلوئه ورا درست کرده و با هر رنگی که دوست داریم اطراف کیک و روی آن را میپوشانیم.

حداقل دو ساعت صبر کنید و سپس ظرف را کمی در آب گرم قرار داده و مثل ژله آن را برگردانید!

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + بیست =